Временната комисия за проверка на управлението през последните 10 години

...
Временната комисия за проверка на управлението през последните 10 години
Коментари Харесай

Проверка на управлението: Временната комисия още не е получила документи

Временната комисия за инспекция на ръководството през последните 10 години не получи и през днешния ден отговор по кое време и по какъв метод ще разполага с желаните от сдружението " Булгартрансгаз " документи за строителството на " Балкански поток ".

Министърът на енергетиката в оставка Теменужка Петкова съобщи, че ще предадат нужната информация неотложно, само че едвам откакто тя бъде готова и отхвърли да посочи по кое време ще стане това.

Според Председателя на комисията Мая Манолова по този начин енергийното министерство и " Булгартрансгаз " вършат всичко допустимо с цел да саботират работата на комисията.

Явор Божанков от Българска социалистическа партия съобщи, че ГЕРБ преднамерено протакат даването на информацията, губят времето на комисията и я употребяват за чисто предизборни цели. А съгласно Йордан Цонев от Движение за права и свободи краткотрайната комисия има право да желае информация, само че не трябва да се дефинира периоди, които държавният газов оператор не може да извърши.

Бяха изслушани и публицисти, правили следствие по енергийни планове.
На съвещанието пристигнаха и районният министър в оставка Петя Аврамова, както и шефове на АПИ и " Автомагистрали " които обявиха, че ще дават желаните документи за строителството, ремонта и поддръжката на автомагистрали и пътища. Уточниха обаче, че информацията е извънредно обемна и е належащо време с цел да бъде готова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР