Времената се променят, а децата на знаменитостите растат мълниеносно бързо.

...
Времената се променят, а децата на знаменитостите растат мълниеносно бързо.
Коментари Харесай

Дъщерята на Виктория Бекъм: Мамо, дрехите ти в Spice Girls са били неприемливи

Времената се трансформират, а децата на звездите порастват мълниеносно бързо. Такъв е казусът и с Харпър Бекъм, която е плод на любовта сред звездата от Spice Girls Виктория и именития футболист Дейвид Бекъм. И в случай че мислите, че очарователното момиче няма забележки към майка си и към външния ѝ тип, въпреки и да е приет международен дизайнер, просто грешите.

Всяко дете на 90-те познава въздействието на бандата Spice Girls и за доста девойки по света Виктория, наред с Мелани Си, Мелани Би, Джери Халиуел и Ема Бънтън, тя беше същински кумир. Но към днешна дата тогавашната хитова женска група е просто част от историята и подрастващите девойки имат напълно други кумири. Но все пак, да бъдеш щерка на Виктория Бекъм, сигурно е привилегия. И Харпър наподобява, че е наследила усета ѝ за мода, защото се оправя чудесно с гримирането и подбора на облекла.

 Виктория Бекъм

10-годишната чародейка към момента не е превзела обществените мрежи, защото родителите ѝ я защищават от недоброжелателите, които могат да бъдат в действителност жестоки. Виктория показа в изявление неотдавна, че с Дейвид се стараят Харпър да бъде в другарски кръг, с цел да пораства уверена в себе си. Също по този начин стилът ѝ е доста по-изчистен и за разлика от доста свои връстнички тя не излиза с гримирано лице и провокативни облекла, в действителност тя даже не харесва прекомерно разголените тоалети на майка си и неотдавна ѝ споделила следното:

"Мамо, видях някои твои фотоси, когато си била в Spice Girls и твоите поли са били неприемливи. Просто са прекомерно къси “.

А пък Дейвид незабавно се съгласил с Харпър, че полите и роклите на Виктория са били прекомерно къси, когато е била в Spice Girls. 10-годишната щерка на Бекъм декларирала твърдо, че в никакъв случай не би облякла сходни облекла.

 Харпър Бекъм, Дейвид Бекъм

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР