Време разделно е настъпило за вече бившия капитан на националния

...
Време разделно е настъпило за вече бившия капитан на националния
Коментари Харесай

Попето се маха, разкриха три кандидата за подписа му

Време разделно е настъпило за към този момент някогашния капитан на националния тим Ивелин Попов. След като разгласи края на кариерата си с екипа на "трикольорите ", по всичко наподобява, че към този момент е решил дефинитивно да се раздели и с клуба си Ростов.

Според редица съветски издания, той ще е измежду шестимата напускащи измъчвания от тежка финансова рецесия клуб. Другите са Елдор Шумородов, Матиас Норман, Алексей Йонов, Павел Мамаев и Роман Еременко. Всички те не са получавали заплати по три месеца и си потеглят.

И в случай че за другите няма ясно изразени претенденти за подписите им и те ще търсят такива по време на зимния трансферен прозорец, за Попето към този момент има три ясно декларирани тима, които са подготвени да го привлекат в редиците си. Според изданието mk.ru, това са Арсенал Тула, Сочи и Ахмат Грозни.

При "артилеристите " се подвизава различен българин - Георги Костадинов. Интересното е, че двамата може да се конкурират за една позиция в средата на терена, в случай че треньорският щаб реши да употребява Попето там, както в този момент го прави наставникът му в Ростов Валерий Карпин.

В България се появиха информации, че Левски е подготвен да предложи добър контракт на своя младеж и по този начин той да се завърне на "Герена " след 15 години пауза. Но самият Попов е признавал, че желае да поиграе още най-малко три години в Русия, тъй че може да одобри офертата на някой от изброените клубове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР