Време е една година след започването на тази кръвопролитната война,

...
Време е една година след започването на тази кръвопролитната война,
Коментари Харесай

Радев: Ще наложим вето, ако има санкции срещу ядрената енергетика на Русия

Време е една година след започването на тази кръвопролитната война, фокусът да бъде подложен най-много върху ограниченията за нейното преустановяване, както за възобновяването на всички дипломатическите старания за нейното преустановяване.

 

България ще продължава да поддържа украинците на място в тяхната обективна борба за страната им, в обезпечаването им на благоприятни условия за прекарване на тези сериозни зимни месеци, както и украинските бежанци в България.

 

Това съобщи президентът Румен Радев след изключително съвещание на Европейския съвет.

 

" Неколкократно съм заявявал, че ние не можем да приемем наказания в ядрената енергетика против Русия, тъй като това ще повлияе директно на нашата нуклеарна енергетика. Отчитаме всички области, където може да се наложат наказания. В тази област сме доста деликатни. Ако се наложи, ще наложим несъгласие ", съобщи президентът на България.

 

" Служебното държавно управление извърши задачата, сложена от 48-то Народно заседание да се предостави въоръжение от запасите на Българската войска. Надявам се това да не се позволява в бъдеще, това е кръвопролитна война. Все по-рядко чуваме гласове за мир, чуваме гласове за оръжията, все по-малко може да се дефинира какво значи победа ", посочи още Радев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР