Вратите на общинската администрация са отворени за всеки един гражданин.

...
Вратите на общинската администрация са отворени за всеки един гражданин.
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на район ``Изгрев``: Вратите ни са отворени за всеки един гражданин

Вратите на общинската администрация са отворени за всеки един жител. Ежедневно се срещаме с хората по кварталите, по междублоковите улички, споделяме си посредством интернет. Основните проблеми са свързани с паркирането и с вътрешнокварталната инфраструктура, която е много остаряла и амортизирана и би трябвало да бъде сменена с нова. Изграждането на улично и алейно осветяване също са измежду целите ни. Това съобщи претендентът за кмет на регион ''Изгрев'' от Политическа партия ГЕРБ Цветомир Жеков в изявление за Izbori.bg

Кандидатът за областен кмет изясни, че улици като ''Жулио Кюри'' и ''Атанас Далчев'', които са главните пърти артерии в региона, имат потребност от цялостна реорганизация. По думите му осветлението също ще бъде сменено, изключително в междублоковите пространства.

Цветомир Жеков обясни, че в региона има строителство, само че никога не може да се приказва за презастрояване.

,,Мога да кажа, че регионът е чист. Да, получаваме сигнали за изхвърляне на едрогабаритни боклуци от строителни компании, само че реагираме незабавно. Контролът е всекидневен и където установим нарушаване, постановяваме санкции'', показа той и добави, че в региона следва монтирането и на видеонаблюдение.

По отношение на паркирането претендентът за областен кмет заяви, че ще бъде построен паркинг от съветското посолство до Телевизионната кула, като за задачата към този момент има направен план, който е за 86 автомобила.

,,Предвиждаме построяването и на подземни паркинги. Даже към този момент организирах среща с Камарата на строителите и с представители на една австрийска компания, която е профилирана точно в построяването на подземни паркинги. Нашето предпочитание е да се вършат повече подземни паркинги, с цел да не се лишава пространство. Разбира се, това излиза скъпо и за задачата търсим и инвеститори'', сподели още Жеков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР