Вратът обикновено е първата част от тялото, която показва признаци

...
Вратът обикновено е първата част от тялото, която показва признаци
Коментари Харесай

6 ефективни начина да направите врата си по-млад

Вратът нормално е първата част от тялото, която демонстрира признаци на стареене. Това е добре прочут факт. Това е по този начин, тъй като кожата на това място е по-тънка, в сравнение с върху другите елементи на тялото и също така има по-малко омазняване, заради което губи еластичността си по-бързо. За благополучие е допустимо измененията, свързани с възрастта, да бъдат предотвратени.

Ето няколко съвета, които могат да ви оказват помощ да предотвратите стареенето на врата:

1. Не използвайте прекално доста парфюм

Парфюмите съдържат алкохол и разнообразни ароматизатори, които изсушават кожата ви и я вършат по-малко еластична. Ако сте привикнали да освежавате парфюма си денем, е по-добре да го прилагате единствено върху китките.

2. Не носете тежки бижута

Тежките колиета и огърлици се простират върху нежната кожа на врата. По-добре е да ги носите единствено при специфични случаи. Поради същата причина е по-добре да откажете да носите синтетични блузи с тесни якички.

3. Внимавайте за стойката си

Преди всичко неприятната стойка може да бъде причина за главоболие и болежка в шията. На второ място, заради непрекъснатото прегъване, могат да се появят бръчки, които не са лесни за премахване.

Има още един зложелател на красивата кожа и положителната поза - мобилния телефон. Много хора го държат по-ниско от равнището на очите, когато четат или гледат нещо и това също провокира появяването на бръчки.

4. Овлажнявайте кожата си постоянно
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР