Вратарят на Валентин Джагълов затвърди лидерската си позиция в група

...
Вратарят на Валентин Джагълов затвърди лидерската си позиция в група
Коментари Харесай

Реални футболисти влязоха в двубой с електронните версии на своите отбори

Вратарят на Валентин Джагълов затвърди лидерската си позиция в група N на WINBET е-футбол лига, побеждавайки с 5:1 главния си съперник във втората фаза на шампионата – футболиста на.

Двубоят беше излъчен през вчерашния ден по Sportal TV, а двамата състезатели вземат участие в електронното състезание на България по футбол с тимовете, в които играят. Пирин (Гоце Делчев) поведе безапелационно в резултата с хеттрик на Головодов (16, 39 и 64 мин.) и един гол на Лазаров (60 мин.). Черно море понижи посредством Анрик (69 мин.), а Дафков (80 мин.) оформи крайния резултат. Благодарение на отличното си показване досега, Джагълов и Велев се класираха за третата фаза на WINBET е-футбол лига.

Вторият ефирен мач от WINBET е-футбол лига, който беше излъчен през вчерашния ден, на пръв взор беше много по-интригуващ. Александър Милорадев с се изправи против Стоян Димитров с. Преди този финален мач в Група H перничани имаха задатък от три точки пред ЦСКА-София и 6 гола по-добра голова разлика. Червените обаче изненадаха противника си с победа с 4:0 и не престават в идната фаза. Головата серия в мача стартира с рекордно бързо попадение на Пеняранда във 2-ата минута. Последваха голови попадения на Йомов (27 мин.), Санкаре (43 мин). и още веднъж Пеняранда (51 мин.).

Сашо Милорадев, който е на 50 години, стана най-възрастният участник, който се е класирал за трета фаза на шампионата. Стоян Димитров е някогашен баскетболист на Шампион (Перник) и част от секта на последователите на Миньор (Перник).

WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата efootball.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР