Вратарят на Цървена звезда Зоран Попович, който има предварителен договор

...
Вратарят на Цървена звезда Зоран Попович, който има предварителен договор
Коментари Харесай

Бъдещият вратар на Левски: Тренирам здраво

Вратарят на Цървена звезда Зоран Попович, който има прелиминарен контракт с Левски, е доста удовлетворен от тренировките по време на карантината. Те са му предоставени от някогашния пазач на " сините " Боян Йоргачевич, който е част от щаба на сръбския гранд.

" Вярно е, че от време на време всекидневието става монотонно, само че би трябвало да приемеш обстановката и да се молиш пандемията да отмине бързо. Дните ми са сходни. Сутринта върша особено направена подготовка - типична за вратар. Но тя е занимателна, всеки ден е друга и забавна. След това разисквам с наставника по какъв начин е минало всичко. После имам време за сериали, а по-късно и за тренировката, която всеки футболист би трябвало да извърши. Аз върша и изключителни извършения, с цел да съм във форма. Постоянно получавам указания от Боян Йоргачевич. Дава ни да вършим някои специфични неща, с цел да не губим инстинктите си, най-много към ловенето на топката. За благополучие пребивавам в къща, имам заварден двор и там мога да правя всичко това ", сподели стражът.

" В тази конюнктура можеш да правиш и други, доста по-важни неща. Със съотборниците ми помогнахме за закупуването на респиратори, проби и маски. Организирахме се бързо, събрахме пари за най-необходимото. Това го вършат и много други спортисти. Подобни положения сплотяват хората. Но не трябва да забравяме, че не всичко опира до пари. Всякакъв тип помощ е скъпа - било със съвет, било просто с диалог и вдъхване на кураж на някого. Важно е да се държим като едно цяло ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР