Вратарят на Славия Георги Петков изрази мнението си след загубата

...
Вратарят на Славия Георги Петков изрази мнението си след загубата
Коментари Харесай

Петков: Нормално беше да ни обърнат, със страх футбол не се играе

Вратарят на Славия Георги Петков изрази мнението си след загубата на своя тим от Арда (Кърджали) в мач от 6-ия кръг на efbet Лига. “Белите” поведоха с 1:0, само че в последна сметка изгубиха с 2:1, като по този метод към момента нямат победа в шампионата.

“Трудно се приказва след подобен мач, обикновено беше с тази игра, която показахме през второто полувреме, да ни извърнат. Със боязън футбол не се играе. Вместо да вкараме втори гол и да затворим мача ние се прибрахме и чакахме да ни вкарат. Нямаше такива инструкции от треньора, само че по този начин решиха футболистите.

След като ни изравниха, беше доста тежко за нас. Работата ми е да оказвам помощ, когато се наложи, само че не успяхме да свършим работа и да спечелим. Не е притеснително ситуацията на тима, още сме при започване на сезона. Може би съперниците са по-мотивирани против нас. Проблем естествено е и треньорската промяна. Има едно психическо проваляне в играчите, само че ще се вдигнем. Неприятно е в съблекалнята след промяната на треньора, много време нямахме треньор, само че в този момент към този момент, като имаме, се надявам да се вдигнем. Надявам се на следващия ден Александър Тарханов към този момент да е при нас”, разяснява Петков. efbet Лига 6 кръг, понеделник 21 септември  Арда (Кърджали) 2:1краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР