Вратарят на ПСЖ Серхио Рико постепенно се извежда от седативната

...
Вратарят на ПСЖ Серхио Рико постепенно се извежда от седативната
Коментари Харесай

Има обнадеждаващи признаци за Серхио Рико, но състоянието му остава тежко

Вратарят на ПСЖ Серхио Рико последователно се извежда от седативната терапия и ще бъде подложен на спомагателни проучвания, предава организация “Франс Прес ”. Здравословното положение на вратаря обаче продължава да буди безпокойствие.

Серхио Рико към момента е в кома и в тежко положение след претърпения случай с кон на 28 май. Той ще бъде подложен на спомагателни проучвания в болница “Virgen del Rocio ” в Севиля. Лекарите последователно отстраняват успокоителните, с цел да видят по какъв начин ще реагира футболиста, като ще би трябвало да му създадат и още един скенер.

" Има обнадеждаващи признаци, само че би трябвало да останем доста внимателни ", прибавя още източник от болничното заведение. 29-годишният Серхио Рико бе хвърлен и ритнат от кон, след което стремително бе превозен с хеликоптер до здравното заведение.

Той получи голяма поддръжка от ПСЖ и почитателите на отбора, както и от целия футболен свят. Публиката на “Парк де Пренс ” скандираше името на Серхио Рико по време на последния мач от сезона в Лига 1 сред парижани и Клермон в събота. Футболистите на ПСЖ пък носеха фланелки в поддръжка на своя съотборник. В 16-ата минута имаше и едноминутни овации за испанския вратар - в сходство с неговия номер.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР