Вратарят на ПСЖ Серхио Рико, който бе хвърлен и ритнат

...
Вратарят на ПСЖ Серхио Рико, който бе хвърлен и ритнат
Коментари Харесай

Серхио Рико остава в стабилно, но тежко състояние

Вратарят на ПСЖ Серхио Рико, който бе хвърлен и ритнат от кон, остава в устойчиво, само че тежко положение. Това излиза наяве от днешното здравното мнение на университетската болница “Virgen del Rocio ” в Севиля.

Шест дни след случая здравословното положение на Серхио Рико към момента не се е трансформирало. Той е настанен в интензивното поделение. “Серхио Рико остава постоянен, без обилни промени за докладване през последните 24 часа. Общото му положение остава тежко “, изясняват от медицинския център.

Здравното заведение продължава: “Той остава в интензивното поделение на университетската болница в Севиля под резултата на седация, следен и обгрижван по мултидисциплинарен метод от екипа от интензивна медицина и други експерти в болничното заведение “. Няма да има друго известие преди понеделник, с изключение на при забележителна смяна през уикенда, прецизират още от болничното заведение.

Междувременно половинката на Серхио Рико Алба Силва разгласява известие в профила си в Инстаграм в четвъртък вечерта, съпроводено от видео, в което я виждаме да танцува със брачна половинка си. “Целият свят ме чака с теб “, написа тя в прочувствено известие.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР