Вратарят на националния отбор Николай Михайлов изрази увереност по време

...
Вратарят на националния отбор Николай Михайлов изрази увереност по време
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Момчетата са готови, ще бъдем агресивни и компактни

Вратарят на националния тим Николай Михайлов изрази убеденост по време на конференцията преди утрешната контрола със международния първенец Франция в Париж. Според него отборът израства малко по малко и няма какво да губи против "петлите ".

"Изиграхме 2 мача. Представихме се на положително равнище. Имахме дебютанти. Вижда се, че се сменя кръвта в тима. Направихме добра сплав от играчи. Нещата малко по малко се получават. Не стават с магическа пръчка. Играем с любимеца за купата на европейското. Няма смисъл да ги разясняваме и какъв брой коства всеки. Аз и моите сътрудници ще имаме много работа. Подготвени сме. Не може да няма физическа и психическа отмалялост. Утре би трябвало да стане футболен празник ", показа той.

"Не виждам какво може да губим. Знаем къде се намираме. Няма смисъл да вършим гръмки изкавания. Мога да кажа, че момчетата са подготвени, ще бъдем нападателни и компактни. Ще опитаме да създадем сложна вечер за техния тим. Не сме пристигнали да падаме с разлика ", добави още стражът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР