Вратарят на националния отбор на България Николай Михайлов призна след

...
Вратарят на националния отбор на България Николай Михайлов призна след
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Не мисля, че Чехия ни превъзхождаше с нещо сериозно

Вратарят на националния тим на България Николай Михайлов призна след загубата с 1:2 от Чехия, че до последно е вярвал, че “трикольорите” могат да си тръгнат с трите точки от Прага. Стражът на Левски съобщи, че всички в редиците на България би трябвало да дадат максимума от себе си, с цел да победят Косово в понеделник и запазят възможностите си за класиране на Евро 2020.

“Най-важното е да се възстановим и да се подготвим по най-хубавия метод за семейството на Косово. Мисля, че през днешния ден някои от нещата се получиха. Треньорското управление ще каже къде сме се справили добре и къде - не. След като сме изгубили, очевидно сме позволили грешки”, разяснява Михайлов след провалянето.

“Мачът бе двуостър, имахме нелоши шансове да отбележим. Не мисля, че Чехия ни превъзхождаше с нещо съществено. Абсолютно реализуем тим. Аз персонално имах вяра до последно, че можем да вземем нещо от този мач”, сподели още вратарят на Левски, който чака доста тежък мач против Косово в понеделник. ЕВРО 2020 3 кръг, петък 7 юни  Чехия 2:1краен резулат  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР