Вратарят на Левски Николай Михайлов даде мнението си преди двубоя

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов даде мнението си преди двубоя
Коментари Харесай

Ники Михайлов: С хубав терен и голяма публика ще е различно

Вратарят на Левски Николай Михайлов даде мнението си преди дуела с Хамрун Спартанс. Двата отбора се изправят един против различен на следващия ден (11 август) на стадион “Георги Аспарухов” в среща-реванш от третия прелиминарен кръг на Лигата на конференциите.

“Сините” имат преднина от един гол след първата среща сред двата отбора.

" Казах го още в Малта, в случай че би трябвало да съм почтен, беше много тежък мач. Не чаках чак такава опозиция. Повечето им футболисти бяха чужденци и имат 2-3 малтийски национали. Нямам право да недооценявам който и да е било, още повече, като сме на крачка от това да стигнем до плейоф, което преди няколко седмици беше немислимо.

Излизаме съсредоточени, мобилизирани, с цел да изиграем един добър мач пред нашата аудитория. Трябва да играем добре и да създадем всичко допустимо да победим и да отидем в идващия кръг.

Звучи несериозно да има терзание да играме пред цялостни трибуни. Видяхте, че за няколко часа се разпродаде стадиона. Това за следващ път демонстрира каква мощ имаме зад тила. Не можем да си разрешаваме разпределяне, би трябвало да сме оптимално съсредоточени и да успеем да победим.

Отборът е квалифициран, всички са здрави, като се изключи Ивелин.

Подготвени сме доста добре и съм сигурен, че на прекрасен терен с нашата аудитория мачът ще е много по-различен от този в Малта, тъй като там и теренът беше зле, и времето беше убийствено.

Успяхме да изиграем там един порядъчен дуел и да вкараме гол, само че да не забравяме, че той падна в 95-ата минута. Със сигурност при нас няма да има разпределяне и гледаме на мача много съществено. Трябва да го изиграем на 100%”, съобщи Михайлов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР