Вратарят на Левски и националния отбор на България – Николай

...
Вратарят на Левски и националния отбор на България – Николай
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Хорската злоба е голяма, в България съм повече мразен

Вратарят на Левски и националния тим на България – Николай Михайлов даде изявление за предаването „ На кафе “ по случай своя имен ден. 33-годишният национал приказва за фамилните обичаи в известната му фамилия, престоите в няколко непознати страни, суеверията си и за публичното мнение за него.

“Наистина Никулден в нашето семейство е на респект. Обръщаме му доста внимание. Събираме се нормално най-близките, както и за Коледа и Нова година. Баща ми по принцип къса люспа от шарана. Опитваме се да възпитаваме децата да почитат традициите “, стартира Михайлов.

“Аз съм много типичен вид по отношение на суеверията, имам си ги. Държа една икона на Св. Николай Чудотворец, която постоянно е в моя несесер. Уважаваме празниците, аз постоянно отивам на черква макар, че доста неща се приказват за моето семейство. Също по този начин стъпвам с десния крайник постоянно на терена. Но естествено няма гаранции, от време на време се получава, от време на време – не, само че не би трябвало да спираш да си правиш въпросните суеверия “, съобщи стражът.
свързани новини4786преди 11 часа
“Започнах с номер 88, защото обичаният ми вратар е Джанлуиджи Буфон, само че не потеглих доста добре с него. В Нидерландия желаех да взема №1, само че нямаше по какъв начин и по тази причина взех решение да нося номер 13. Спечелих всичко допустимо там, общо смених 6 страни. Във Верона не ми провървя, там бях с огледалното 31 и не се получиха нещата “, показа искрено той.

“Според мен нещата опират до темперамент, сигурно съм повече ненавиждан в България. Харесват ме почитателите на Левски. Цялото ми семейство е от тук. За мен обичта на почитателите е задоволителна. Аз съм си непукист, наясно съм, че хорската завист е огромна. Аз от дълго време не заплащам налог публично мнение “, приключи вратарят.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР