Вратарят на Челси Тибо Куртоа доста рязко се изказа, че

...
Вратарят на Челси Тибо Куртоа доста рязко се изказа, че
Коментари Харесай

Куртоа обвини директно шефовете в Челси

Вратарят на Челси Тибо Куртоа много внезапно се изрече, че е време да се постави завършек на неяснотата и недомлъвките към бъдещето на Антонио Конте като управител на състава. Според белгийски национал точно това е една от огромните аргументи „ сините” да се провалят с гръм и тропот при отбраната на шампионската си купа.

Лондончани приключиха сезона с трофей, като завоюваха с 1:0 финала за ФА Къп против Манчестър Юнайтед. Този мач обаче мъчно може да изтрие общите усещания от акция 2017/2018 във Висшата лига, където „ сините” не съумяха да се вредят в топ 4 и ще се задоволят с присъединяване в Лига Европа през идващия сезон.

Конте: Аз имам контракт и съм предан на Челси

Последните съвсем 12 месеца минаха в непрекъсната война, от време на време даже напълно очевидна, сред Коонте и борда на шефовете, защото италианецът неведнъж акцентира, че трансферните му стремежи не са били задоволени. Изглежда доста евентуално тактикът да бъде освободен в този момент, а Куртоа желае развръзката да стана ясна допустимо най-бързо.

„ Не мисля, че този въпрос е ориентиран към играчите, на него би трябвало да отговори бордът”, сподели 26-годишният вратар, чийто контракт изтича през лятото на 2019-а. „ Смятам, че с Конте упражняваме доста добре. Очевидно сезонът беше тежък. Обаче смятам, че от клуба би трябвало доста ясно да заявят дали не престават или стопират.”

Британските управляващи отхвърлят да възобновят визата на Роман Абрамович

„ Не може едната година Конте да е треньор, а да не знаеш дали през идната няма да си тръгне. Трябва да има повече изясненост и по този начин всички да знаят, че клубът върви напред.”

„ Това ни липсваше през този сезон. Винаги имаше клюки за всеки един и не е елементарно в такава обстановка да браниш купата си, изключително поради и непрекъснатите рецензии. Определени въпроси се задаваха преди и след мачовете, а в даден миг това повлиява на колектива. Усетихме го даже в Кобъм, където тренираме”, добави Куртоа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР