Вратарят на Борусия (Дортмунд) Роман Бюрки заяви, че отборът изпитва

...
Вратарят на Борусия (Дортмунд) Роман Бюрки заяви, че отборът изпитва
Коментари Харесай

Бюрки: Имаме проблеми срещу по-силните физически съперници

Вратарят на Борусия (Дортмунд) Роман Бюрки съобщи, че тимът изпитва усложнения против по-силните физически противници и това си е проличало при загубата с 0:3 от Тотнъм в първия осминафинален мач от Шампионската лига в Лондон нощес.

" Имахме много положения през първото полувреме, само че не се възползвахме. По принцип изпитваме компликации против по-силните физически противници, защото не разполагаме с мощен нападател, който да се бори и да задържа топката след изчиствания от нашата половина. Друг проблем, е че допуснахме прекомерно доста голове от центрирания от фланговете и от статични положения. Точно по този метод Тотнъм стигна до трите си гола и в този момент задачата ни става извънредно сложна ", съобщи Бюрки.

Английският национал в състава на дортмундци Джейдън Санчо също няма пояснение за спада в играта на тима през второто полувреме, откакто Борусия доминираше до почивката.

" Нямам думи за второто полувреме. Опитахме, само че Тотнъм вкара и по-късно беше по-добрият тим. През първата част играхме доста добре. Може би след почивката загубихме малко централизация. Трябва да поправяме това в реванша. Все още не сме отстранени. Има още една среща. Трябва да имаме вяра, че можем да вкараме повече голове от тях и да продължим напред ", сподели Санчо.

Нападателят Марио Гьотце съжаляваше за пропуснатото през първото полувреме.

" Допуснахме бърз гол след почивката, а малко преди края ни вкараха втори, а по-късно и трети след статично състояние. Жалко е, че не успяхме да вкараме като посетители. През първото полувреме всичко изглеждаше добре, само че след почивката имаше сериозен спад в играта ни. В такива мачове и най-малките елементи са решаващи ", съобщи Гьотце.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР