Вратарят Мартин Полачек и атакуващият полузащитник Давиде Мариани подписаха договори

...
Вратарят Мартин Полачек и атакуващият полузащитник Давиде Мариани подписаха договори
Коментари Харесай

Левски привлече двама нови

Вратарят Мартин Полачек и атакуващият полузащитник Давиде Мариани подписаха контракти за по три години с футболния " Левски ".

Полачек е висок 198 сантиметра и тежи 95 кг. Кариерата му започва в " Бърно ", а по-късно прави име в " Дунайска Стреда " и " Слован " (Братислава). Следващата му стъпка е Полша, където играе три сезона за състава на " Заглембе " (Любин). Тази зима минава в редиците на " Млада Болеслав ", а от през днешния ден е състезател на " Левски ". С екипа на " Слован " (Братислава) Полачек е ставал първенец на Словакия, а също по този начин е печелил Суперкупата. Мартин Полачек е на 28 години и направи своя дебют за мъжкия отбор на Словакия в контрола против Украйна.

Швейцарецът Давиде Мариани през кариерата си е минал през ФК " Цюрих " и " Шафхаузен ", а през предишния сезон офанзивният халф има 32 мача за шампионата, в които вкара пет гола и подаде за още 10. Той игра и шест дуела в " Лига Европа ", в които записа едно попадение и асистенция. Голът е против новия тим на Роман Прохазка - " Виктория " (Пилзен). Мариани е на 27 години и е свободен сътрудник.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР