Връщане към консервативната норма в икономиката, обществото и културата -

...
Връщане към консервативната норма в икономиката, обществото и културата -
Коментари Харесай

Москов е готов да си партнира с Патриоти, но без Атака

Връщане към консервативната норма в стопанската система, обществото и културата - това ще е съществена цел на новия десен план на някогашния зам.-председател на ДСБ доктор Петър Москов. В студиото на " Тази заран " по bTV той уточни, че групировката евентуално ще бъде показана при започване на 2019 година

Според него множеството проблеми у нас сега са с един корен - неналичието на мощна страна. Като образец той даде зверското ликвидиране на стара жена в Бяла Черква.

" Престъпност има постоянно и на всички места, само че когато нарушителят се разхожда като на церемониал, с цел да си избере къща, това не е престъпност, това е възприятие на безотговорност. Когато наложителната принуда, която страната, която ние финансираме с налозите, би трябвало да приложи по отношение на тези лица среща опозиция - среща описа за това по какъв начин нечии права са нарушени... За Бога, видяхте ли някой от тези правозащитници да приказва за правата на тази женица, която не е измежду нас (...) или на тия, другите дами, които живеят по същия метод - техните права нямат значение, тъй като никой не финансира битката за техните права ", безапелационен беше Москов.

Според него страната е сменена " от квазиполитически организации, които пазят нечии права ".

" В България няма политическа мощ, която да застане на позициите на в действителност дясната консервативна истина за отбрана на нормата. Когато нямаме разбиране за норма, нямаме и разбиране за отклоняване ", акцентира Москов, като добави, че това връщане към нормата " има икономическите си, публичните си и културните си измерения ".

С кого ще работят новите десни?

" Аз в действителност виждам налагането като политическа линия на това, което приказвам. Аз виждам съдружници в това отношение в патриотичните обединения ", означи Москов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР