Враждата между Емил и Елица за хотела достига нови измерения

...
Враждата между Емил и Елица за хотела достига нови измерения
Коментари Харесай

Военно положение в “All Inclusive“ – лагерите се разделят

Враждата сред Емил и Елица за хотела доближава нови измерения в епизода на “All Inclusive” тази седмица по NOVA.

Завръщането на Йордан Парушев и новината, че той е назначен за шеф, провокира бурни страсти измежду героите. Като същински експерт, Парушев има съвършено готова идея в помощ на Елица, която желае да резервира собствеността си и да включи комплекса в категорията на топ хотелите. Какво изисква новата идея и по какъв начин ще бъде призната тя от личния състав?

 all inclusive NOVA

Емил, от своя страна, не съумява да прикрие ненавистта си към Парушев и го саботира по всички вероятни способи. Той приема назначението на новия шеф като цялостна провокация и влиза в директна война с него и Елица. Емо търси поддръжката на Христо и Пламен по мъжки и я получава. Чобанов и Сиромашки влизат в подла задача за дискредитиране на Елица, което пък ще помогне на мъжа ѝ да резервира правата за развъждане на Вики. Мъжете остават изумени, когато схващат на какво в действителност се дължи неприязънта сред Емил и Парушев.

Без да се усетят, Марияна и Елена също са въвлечени в огромната фамилна война за детето и хотела. Елица им разкрива дълго защитавана загадка, която изяснява доста събития. Каква ще е реакцията на дамите и има ли нещо, което да ги накара да застанат на страната на Елица, макар че до този миг тя не им беше изключително симпатична?

 all inclusive NOVA

Рапърът Криско, който също е посетител на хотела, написа текст за нова ария и се обръща към Надя за мнение като непряк наблюдаващ. Той насочва забавно предложение към нея, само че какво е предизвикването и дали ще стопи ледовете посред им, ще стане ясно този петък в „ All Inclusive”.

Междувременно, най-неочаквано на хоризонта се появява Сашко, само че за какво крие идването си във Велинград и каква е тайната му цел? Едно е несъмнено - единственият човек, на който момчето има доверие за проекта си, е Вики. Какво са намислили децата и по какъв начин ще опазят тайната си?

Не пропускайте новия епизод на “All Inclusive” – всеки петък, от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация може да откриете в , както и във на сериала.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР