Връчиха европейските музикални награди на MTV. След виртуалното си издание

...
Връчиха европейските музикални награди на MTV. След виртуалното си издание
Коментари Харесай

Връчиха европейските музикални награди на MTV

Връчиха европейските музикални награди на MTV. След виртуалното си издание през 2020 година поради пандемията този път церемонията за Европейските музикални награди на MTV беше в Будапеща в символ на поддръжка към ЛГБТ общността.

Рапърката Соуити, която сграбчи наградата за най-хубав млад реализатор, беше водеща на спектакъла, съобщи Нова телевизия.

Ед Шийран беше почетен с наградата за най-хубав реализатор и за най-хубава ария за "Bad Habits ".

Корейската тайфа BTS взе четири награди в категориите за най-хубав поп, най-хубава група, най-хубави пристан поп реализатори и най-вече фенове.

Рапърът Лил Нас Екс завоюва оценката за най-хубав видеоклип за "Montero ".

Ники Минаж получи наградата за най-хубав хип хоп, италианската група "Монескин " надви в категорията за рок, а Йънгблъд завоюва премията за най-хубаво различно осъществяване.

„ Това отличие е респект към индивидуализма. Това е премия за това 13-годишно момче от Северна Англия, което счита, че можеш да бъдеш подобен какъвто пожелаеш! Продължавайте да се борите, продължавайте да бъдете себе си. Вашето въображение и вашата характерност са най-хубавото, което можете да дадете на света. Хората ще се опитат да ви съкрушат, повярвайте ми. Ще се пробват да ви съборят, само че вие отстоявайте позициите си. Гордейте се с това, което сте. Благодаря! Обичам ви! ", съобщи той.

Малума беше отличен в категорията за най-хубава латино ария.

„ Знаете ли, усещам се толкоз горделив, че съм латиноамериканец. Извървях дълъг път, с цел да стигна до тук. Искам да благодаря на екипа ми, както и на майка ми, която гледа сега - "Мамо, обичам те! ". Това отличие е за родния ми град Меделин. Колумбия към този момент не е Пабло Ескобар. Колумбия е Малума, бейби, Обичам ви толкоз доста. Благодаря на всички! “, сподели изпълнителят.

Европейските музикални награди на MTV се връчват всяка година в друга страна от 1994 г.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР