Връчени бяха ключовете на новите специализирани автомобили за сметосъбиране, както

...
Връчени бяха ключовете на новите специализирани автомобили за сметосъбиране, както
Коментари Харесай

Нови специализирани автомобили се включват в сметосъбирането в община Ловеч

Връчени бяха ключовете на новите профилирани коли за сметосъбиране, както и на наскоро дарените от Ерфурт леки коли на община Ловеч. Това стана на 27 юни 2022 година в двора на Бившата казарма в наличието на кмета на общината Корнелия Маринова.

Двата нови профилирани коли за сметосъбиране са закупени на обща стойност 400 000 лв. (без ДДС) и имат гаранция 24 месеца. Новите коли са марка BMC - TUGRA 2032, създадени по британски патент, дизел, ЕВРО 6, мотор 6700 кубика. Обслужват се от лидер и двама служащи. Обемът за боклуци е 16 куб. м, работят с всички типове контейнери.

Георги Иванов, представител на фирмата-доставчик, изясни, че това е най-хубавото на пазара като отношение сред цена и качество. Извършено е предаване – приемате на колите от специфична комисия и е открито цялостно сходство сред спецификацията на поръчката и доставката, което е маркирано в протокол. Предстои образование на работещите с новата техника.

" Обновяването на автопарка за сметосъбиране по селищата на общината беше извънредно належащо поради амортизираните остарели камиони, които постоянно аварираха и ни принуждаваха да чакаме месеци, с цел да се намерят елементи. Наложи се да се обръщаме за помощ към външната компания, която почиства града, да поеме и обитаемоте места. Сега ще изпълняваме активността по разчистване по-добре и в график, ще се работа с три камиона ", сподели кметът Корнелия Маринова.

 Кметът Корнелия Маринова Кметът Корнелия Маринова Източник: Община Ловеч
Тя връчи ключовете на Цветелин Цанов, шеф на " Комунална активност ". Заместник- кметът Венцислав Христов пък пое ключовете на лек автомобил Пежо 208, който ще обслужва обществените домове, а другият автомобил VW UP ще направи по-мобилни чиновниците на " Контрол и сигурност " и КЕЧОР. На събитието участва и заместник-кметът Даниел Колев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР