Врачанското село Малорад осъмна блокирано от полиция и жандармерия. Акцията

...
Врачанското село Малорад осъмна блокирано от полиция и жандармерия. Акцията
Коментари Харесай

Няма напрежение във врачанското село Малорад

Врачанското село Малорад осъмна блокирано от полиция и жандармерия. Акцията е част от ограниченията на прокуратурата за битка с битовата престъпност. По информация на Българска национална телевизия има задържани. Към момента Министерство на вътрешните работи и прокуратурата не дават повече детайлности.

Враца

Още от 5ч. сутринта във врачанското село Малорад се организира взаимна профилирана акция на полицията и жандармерията. На място има и представители на прокуратурата. А акцията е в осъществяване на заповедта на основния прокурор Иван Гешев част от ограниченията за битка с битовата престъпност.

В селото са тествани 107 автомобила и 130 лица, формирани са 17 акта и 13 фиша по Закона за придвижване по пътищата. Образувано е бързо полицейско произвеждане за нелегално владеене на оръжие, както и досъдебно произвеждане за предпазване на тютюн без български акцизен бандерол. Иззети са 30 кг тютюн. В селото няма напрежение, ситуацията е безусловно естествена. Полицейски интервенции със същата устременост ще се организират на територията на цялата страна.
 Полиция и жандармерия блокираха врачанското село Малорад Полиция и жандармерия блокираха врачанското село Малорад
Врачанското село Малорад осъмна блокирано от полиция и жандармерия. Акцията е част от ограниченията на прокуратурата за битка с битовата престъпност. По инф...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР