Врачанският окръжен съд днес разгледа въззивно частно наказателно дело, образувано

...
Врачанският окръжен съд днес разгледа въззивно частно наказателно дело, образувано
Коментари Харесай

Двама счупиха с ритници вратата на жена във Врачанско и я пребиха, издирват единия бандит

Врачанският областен съд през днешния ден прегледа въззивно частно наказателно дело, формирано след импортирана тъжба против избрания на Районен съд – Враца, с които е взета най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на С. В.
Районна прокуратура – Враца е привлякла, като обвинена С. В. за това, че на 22.06.22 година във врачанско село е влезнала в непозната къща, като използвала за това мощ – ритнала входната врата, нанесла удари в региона на главата на собственичката на къщата Б. В., като действието е осъществено нощем и от двама души – дружно с неустановено по делото лице.
С определенията си през днешния ден Врачанският областен анулира определението на Районен съд – Враца, което е с взета мярка за неотклонение "задържане под стража " по отношение на С. В., като одобри, че за нея не е налице обосновано съмнение да е направила закононарушението, в което е упрекната. С определението на Окръжен съд – Враца по отношение на С. В. е взета мярка за неотклонение „ подписка “.
Определението на Врачанския областен съд е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР