Врачанската полиция е разкрила извършителите на въоръжения грабеж в обект

...
Врачанската полиция е разкрила извършителите на въоръжения грабеж в обект
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Разкриха въоръжения грабеж в „Изипей“ във Враца, извършителите са арестувани /снимки/

Врачанската полиция е разкрила причинителите на въоръжения обир в обект на „ Изипей “ в ж.к. „ Дъбника “, научи извънредно организация BulNews.
След денонощен непосилен труд проверяващите са стигнали до двамата мъже, които нападнаха с нож при започване на февруари касиерките, взеха към 4 000 лева и избягаха.

Ексклузивно в BulNews! Въоръжен грабеж във Враца, търсят двама мъже /снимки/

По неофициална информация бандитите са локални роми на 16 и 19 година Още в първите дни ченгетата надушили следите им, само че защото по-големият съумял да избяга в Италия, те търпеливо изчакали да се върне в страната и незабавно ги арестували.
И двамата обвинени са създали цялостни признания, като към този момент са осъществени и следствени опити, които да потвърдят тяхната съпричастност към осъщественото закононарушение.
В момента всички свободни чиновници на районното ръководство претърсват регион във врачанското поле, където е изхвърлен ножът от нападението. На мястото е по-възрастният ром, който е влязал с него в обекта, негов юрист и поемни лица. На терен работи и човек с металдетектор, който се пробва да открие оръжието, захвърлено на мястото незабавно след грабежа.
На този стадий двамата причинители са арестувани за 24 часа, като евентуално на следващия ден мярката ще бъде удължена с прокурорско разпореждане.
През идващите дни се чака Министерство на вътрешните работи публично да удостовери сполучливото привършване на този случай.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР