Врачаните Емилиян Кадийски, Тонко Влахов и Тихомир Кръстев бяха обявени

...
Врачаните Емилиян Кадийски, Тонко Влахов и Тихомир Кръстев бяха обявени
Коментари Харесай

Гордост! Обявиха трима врачани за най-достойните българи на годината /снимки/

Врачаните Емилиян Кадийски, Тонко Влахов и Тихомир Кръстев бяха оповестени за „ Достойните българи на годината “ на 16-тото следващо издание на самодейност на вестник "24 часа ", научи BulNews.bg.
Младите мъже от „ Враца програмен продукт общество “ бяха наградени персонално от премиера Бойко Борисов, който им връчи и копие на златния ритон от Панагюрското богатство на церемонията във Военния клуб в София.
„ Благодаря, че сте в България и сте останали във Враца “, сподели им Бойко Борисов. „ Горди сме с вас, да сте живи и здрави “, пожела им още министър председателят.
На награждаването участва и кметът на Враца Калин Каменов, който съобщи, че тяхната самодейност е образец за цялата страна.
Мисия на „ Враца софруер общество “ е посредством качествено обучение да дадат опция на повече хора от Враца да работят предизвикателна и добре платена работа. Идеята им е посредством безвъзмездни 9-месечни курсове по осведомителни технологии да обучат и приготвят за работа младежи, както и за безработни. Така в последните 3 години дават опция на стотици хора да разширят опциите си и да стартират нова влиятелна работа, а новите програмисти се включват в най-бързо разрастващата се промишленост в страната, без да напущат Враца.
Наградените от своя страна благодариха на обществената самодейност ПРОМЯНАТА на Нова Броудкастинг Груп, Фондация “Америка за България” и община Враца за поддръжката, която им оказват в това начинание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР