VR oчила с невиждани до момента възможности за социална интеракция ...

VR oчила с невиждани до момента възможности за социална интеракция

Каква изненада ни готви Meta през октомври

VR oчила с невиждани досега благоприятни условия за обществена интеракция във виртуална среда ще показа Мeta още през октомври. 
 Apple, Meta, Samsung, microLED екраните и AR/VR очилата
Какво свързва Apple, Meta и Samsung

Всичко е бизнес

Това разкри самият Марк Зукърбърг по време на появяването си в световноизвестния подкаст на Джо Роугън. 

По думите на Зук, устройството с кодово име Project Cambria ще излезе към годишната Connect конференция на компанията и ще зарадва почитателите на технологиите с някои много забавни екстри. 
 Снимка 585626

Шефът на компанията разкрива, че новите VR очила ще могат в действително време да наблюдават посоката, в която гледат очите ни, само че и мимиките и придвижванията на лицето. 

Така виртуалният ни аватар ще наподобява още по-жив и реален, тъй като ще може мигновено да отразява действителното ни изражение. 

Ще можем даже да реализираме самобитен зрителен контакт с другите аватари и да се гледаме с тях право в очите, колкото и необичайно да звучи това. 
 Снимка 585625

Очаква се очилата да са с екрани с много висока резолюция и голям брой датчици във вътрешната си част, които ще дават отговор за прецизното следене на очите. 
 Meta, Apple, метавселената и битката сред двете компании за бъдещето на интернет
Борбата за бъдещето на интернет стартира

Гигантите влизат в двубой

Засега не знаем какъв брой тъкмо ще коства хедсетът, само че се чака той да е доста по-скъп от актуалните модели Quest, които се продават за 399 $. 

Източник: lifestyle.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg