Вприсъствието на елитни варненци, изтъкнати спортисти и футболисти, и фенове

...
Вприсъствието на елитни варненци, изтъкнати спортисти и футболисти, и фенове
Коментари Харесай

Откриха паметник на Никола Спасов на Тича

Вприсъствието на елитни варненци, изтъкнати спортисти и футболисти, и почитатели на Черно море бе открита публично скулптурата на Никола Спасов пред стадион „ Тича “, написаха от клуба.

Както е известно, тя е направена по концепция на ръководителя на Национален почитател клуб Черно море Иван Михайлов и върлите ултраси на отбора Илко Петров и Кирил Кирилов. Автор на творбата, която бе финансирана посредством дарения с дейното подпомагане на „ моряшките “ почитатели, е Веселин Костадинов.

Събитието почетоха също целият тим и щаб на Черно море, отпред с Илиан Илиев, който напомни какъв прелестен и ухилен човек е бил Никола Спасов, и сподели, че през днешния ден ще създадат всичко допустимо да завоюват против Ботев (Враца) в негова памет.

Видимо разчувствуван и под мощните викания на последователите на Кольо Спасов, Юлиян Спасов съобщи: Пожелавам на Черно море да задмине триумфите на брат ми.

Близо до Юлиян бяха също митове на „ моряците “ и някогашни съотборници на Никола Спасов, измежду които Тодор Марев и Георги Жеков, както и кметът на града Иван Портних, и някогашният състезателен министър Красен Кралев.

Статуята на най-успешния треньор в историята на Черно море е от месинг и ще бъде безконечна, като концепцията е да трансформира във безкрайност мига, в който Черно море подвигна първата си Купа на България под управлението на Спасов.

Той чества триумфа с адмиралски костюм, ушит от почитателите, и от този момент те го създадоха в Адмирал. Сега с този мундир той ще остане вечно във времето.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР