Впечатляващият нов монитор на Porsche Design и AOC беше отличен

...
Впечатляващият нов монитор на Porsche Design и AOC беше отличен
Коментари Харесай

Porsche Design AOC AGON – геймърско изживяване на макс


Впечатляващият нов екран на Porsche Design и AOC беше отличен с премия Red Dot Award 2020
(снимка: AOC)

Уникален геймърски екран пускат на пазара начин на живот марката Porsche Design и експертът в екраните AOC. Новият 27-инчов модел Porsche Design AOC AGON PD27 обезпечава прекарване, сходно на това при шофиране на спортна кола.

Мониторът идва с „ високооктанови ” спецификации – 27 ” QHD панел, 240 Hz периодичност на освежаване и 0,5 ms MPRT, с грациозен, грабващ окото дизайн, повлиян от надпреварите и необятен набор от функционалности за ежедневна приложимост или по време на дълги игрови сесии. Още преди неговото публично показване, впечатляващият дизайн на този нов екран беше отличен с премия Red Dot Award 2020.

Състезателният гейминг е по едно и също време наличен и провокационен, само че битката сама по себе си е жестока. Начинаещи и експерти са съгласни за едно – е ключът към триумфа. Точно като спортен водач, който преценя и пресмята по какъв начин да влезе в завоя на пистата, e-sports играчите би трябвало да реагират бързо и да вземат решения за милисекунди.

Производителността на всеки съставен елемент от оборудването на геймърите е от оптимално значение и може елементарно да предопредели изхода от съревнованието. Именно по тази причина взе от своята моторспорт ДНК и сплоти сили с, с цел да сътвори екран с оптимално положително показване – най-много за геймърите, които играят, с цел да печелят.

В дизайна на монитора акцентът е подложен върху сребристия детайл, който служи за стойка и е завършен като защитна клетка при катурване в спортен автомобил. Както при същинските спортни коли, той обезпечава непоклатимост и устойчивост, когато равнището на адреналин скочи.

PD27 е създаден за най-амбициозните спортни геймъри и e-sport запалянковци
(снимка: AOC)

Оставайки правилен на дизайнерската философия на Porsche Design за елегантно разбъркване на жанр и показване, PD27 може да проектира своите лога на масата в разнообразни цветове и да освети своя тил, с цел да вдъхне живот на геймърската среда.

PD27 е създаден за най-амбициозните спортни геймъри и професионални по света. Той демонстрира изображения в QHD резолюция (2560×1440) с периодичност на освежаване 240 Hz – съвършена композиция за взискателните играчи.

PD27 е сертифициран по стандарта и обезпечава живи и реалистични цветове, и необятен динамичен обсег, който разрешава на потребителите да се потопят във виртуалния свят. В допълнение, мощната извивка на екрана 1000R (радиус 1 м) обгръща потребителя, което е високоценена функционалност от състезателите на симулатори.

Честота на освежаване от 240 Hz понижава забележимото замазване при придвижване, а времето за реакция от 1 ms GtG и 0,5 ms MPRT подсигурява чисто геймърско прекарване без призрачни резултати. С технологията потребителите ще се любуват на плавна игра без раздробяване. Яркостта на VA панела от 550 нита подсигурява безпроблемно развлечение при всякакво околно осветяване.

В дизайна на монитора акцентът е подложен върху сребристия детайл
(снимка: AOC)

PD27 идва с безжичен (инфрачервен) пулт за ръководство, завършен като централна подпора за бърз достъп до настройките на монитора или шаблони. Играчите, жадуващи за плача на шестцилиндровите боксер мотори в спортните игри, ще оценят 5-ватовите стерео представители с.  За да улесни ежедневната приложимост, мониторът идва с 4-портов USB 3.2 хъб, 2x HDMI 2.0 и 2x DisplayPort 1.4 входове.

Porsche Design AOC AGON PD27 ще бъде разполагаем от средата на ноември 2020 година в някои магазини Porsche Design (или ), профилирани ритейли и определени онлайн магазини на целесъобразна последна цена от 1559 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР