Впечатлява с RGB осветление и дизайн във вид на пчелна

...
Впечатлява с RGB осветление и дизайн във вид на пчелна
Коментари Харесай

Genesis Krypton 550 – лекота и удоволствие при работа и игри

Впечатлява с RGB осветяване и дизайн във тип на пчелна пита

Мишката Krypton 550 е атрактивна като дизайн и устоя 20 милиона клика
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Krypton 550 е ултралека геимйнг мишка, последваща от настоящите трендове, които следим в гейминга. С атрактивен външен тип и перфорация с релеф на „ пчелна пита ”, Krypton 550 впечатлява със своето RGB осветяване и устойчивост от 20 милиона клика. За игра е отлична, а също и за работа с интензивно потребление на мишката, тъй като оптичният ѝ датчик е с висока точност.

Както може да се види на графиката на гърба на кутията, Krypton 550 има доста функционалности, които може да предложи. Отгоре върху корпуса ѝ е ситуиран комутатор с шест степени, изменящи резолюцията. DPI превключвателят може да настройва мишката от 200 до 8000 dpi. Има седем програмируеми бутона, като под главните два има суичове Huano – доста издръжливи и гарантиращи най-малко 20 милиона клика.



Най-хубавата част е, че въпреки и да идва със програмен продукт, множеството съществени контроли могат да бъдат заложени от самата мишка, без даже да е належащо да се изтегля програмен продукт. Е, за настройването на бутоните профилираната стратегия ще е потребна – няма по какъв начин.

Дизайнът в жанр „ пчелна пита ” е присъщ за марката и наподобява много прелестен, само че той не е самоцел. Всъщност това разрешава на производителя да направи мишката супер лека, защото е нужен по-малко материал за направата. В резултат, Krypton 550 тежи едвам 70 грама.

Основната част на мишката има матово черен външен тип и обилие от извивки, които оказват помощ за по-лесното контуриране по отношение на ръката. Захватът е комфортен, а повърхността не разрешава превъртане.

Оптичният датчик PMW3325 е с резолюция до 8000 DPI, което е повече от задоволително, изключително за геймърите. Повечето играчи се пробват да употребяват по-нисък DPI, когато играят, защото това разрешава по-добър надзор и по-прецизна цел.

Krypton 550 се предлага с кабел с текстилна оплетка – съвсем наложителен в този миг за всеки производител, който желае да прави артикули за геймъри и да бъде взет насериозно.

RGB осветлението може да се управлява от софтуера, само че за потребителите, които просто желаят да включат мишката и да работят, това не е проблем, защото подсветката работи и без софтуера. Но даже и по този начин тя е много атрактивна.

Логото на Genesis свети под „ гърба ” на мишката и прозира през прорезите с форма на пчелна пита, което наподобява много загадъчно и несъмнено притегля окото.

Krypton 550 на полския бранд Genesis е необятно налична в комерсиалната мрежа у нас. Геймърската мишка се предлага на цена от към 49 лева с Данък добавена стойност в бял и черен цвят, с гаранция от 24 месеца.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР