Войната вътре в правителството на ГЕРБ взе нова жертва, научи

...
Войната вътре в правителството на ГЕРБ взе нова жертва, научи
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Ревизоро напуска политиката

Войната вътре в държавното управление на ГЕРБ взе нова жертва, научи Narod.bg! Министърът на околната среда и водите Емил Димитров – Ревизоро се отхвърля от политиката и няма да взе участие на идващите парламентарни избори. Това съобщи самият той в изявление, обещано пред Българската национална телевизия.

„ Бил съм инспектор номер едно, началник на парламентарна група, не желая постове. Искам да употребявам ефира на националната телевизия, с цел да кажа, че няма да вземам участие на изборите.

Реклама

Докато другите имат време за акция и да се приготвят, аз желая да си свърша работата до края на мандата, с цел да има вода. Освен това 20 години майка ми стои на село и чака наследник да види. Няма да се занимавам с политика.

Аз съм поел своя ангажимент пред премиера, с който е чест да работя, само че не може някои непрекъснато да се пробват да си мерят химикалите “, изясни Димитров.

„ С Танева аз нямам проблем “, установи Ревизоро след искрите, които прехвърчаха сред Министерство на околната среда и водите и Министерство на здравеопазването за водата на земеделците, и очевидно нервиран, атакува депутати от ГЕРБ, като изясни, че цяла година се кара с народни представители от Варна и Бургас по тематиката за водата.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР