Войната в Украйна ще сложи край на надмощието на Запада.

...
Войната в Украйна ще сложи край на надмощието на Запада.
Коментари Харесай

Орбан очаква войната да сложи край на надмощието на Запада

Войната в Украйна ще постави завършек на надмощието на Запада. Това съобщи унгарският министър председател Виктор Орбан пред немското издание Tichys Einblick.

Според него, след края на войната, Европейският съюз (ЕС) ще бъде по-слаб от преди, до момента в който други страни и райони ще завоюват.

Първо, Западът не може да завоюва войната в Украйна с военни средства; второ, глобите по никакъв метод не са дестабилизирали Русия; трето, техните вреди за Европа са огромни; четвърто, светът не е спретнат зад Съединени американски щати и Украйна, съобщи Орбан.

По думите му, огромна част от света не поддържа Запада - страни като Китай, Индия, Бразилия, Южна Африка, арабския свят, Африка. Може да се окаже, че тази съответна война явно ще постави завършек на западното превъзходство.
 Виктор Орбан чака нова газова договорка с Русия през лятото
Виктор Орбан чака нова газова договорка с Русия през лятото

Това щяло да подсигурява потреблението през зимата

Печелят тези, които имат лични източници на сила. Вносът на Европейски Съюз от Русия е понижен с една четвърт, до момента в който приходите на Газпром са се удвоили. Китайците, които преди бяха оставени на милостта на арабите, победиха. Разбира се, огромните американски корпорации печелят, поради трагичното нарастване на облагите на американските енергийни корпорации, сподели той.

Припомняме, че Орбан през годините беше необятно подложен на критика в Европа.

Лидерите на Европейския съюз, чийто член е Унгария, обявиха, че той е подкопал демокрацията с ограничения, които лимитират имиграцията и дават на неговото държавно управление надзор върху медиите и неправителствените организации.
 Виктор Орбан: Със глобите против Русия Европа се простреля в гърдите
Виктор Орбан: Със глобите против Русия Европа се простреля в гърдите

Страната му е изправена пред съществени стопански провокации

Също по този начин, той не поддържа глобите против Русия и за достъп до съветски газ.

В края на юли, той заяви, че Унгария чака да подпише съглашение с Русия за спомагателни доставки на газ в размер на 700 милиона кубически метра до края на лятото.

Унгария е към 85% подвластна от съветския газ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР