Войната в прокуратурата ни се отразява, защото 160 полицаи охраняват

...
Войната в прокуратурата ни се отразява, защото 160 полицаи охраняват
Коментари Харесай

Демерджиев: 160 полицаи охраняват лица, които се съмнявам да имат нужда

Войната в прокуратурата ни се отразява, тъй като 160 служители на реда охраняват лица, които се колебая, че имат такава потребност. Така се вреди на публичния ред, тъй като се лишава запас за надзор по пътищата “. Това съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев, представен от БГНЕС.

„ Министерство на вътрешните работи няма никакво отношение по отношение на войната в прокуратурата. Тази война обаче ни се отразява, тъй като все още 16 патрула плюс още 2 охраняват тези лицата, които са поискали защита. Тоест над 160 индивида охраняват лица, а аз надълбоко се колебая те да имат такава потребност. Нашите служители на реда са унижени да стоят пред заведения и да чакат хора, които не се нуждаят от защита. По този метод се основават предпоставки за нарушаване на публичния ред, тъй като по този начин се лишава запас за надзор по пътищата “, съобщи още вътрешният министър.

Той посочи, че е разпоредил една национална интервенция още един път да се засилят напъните за непрестанен надзор по пътищата, всяка регионална дирекция да направи инспекция на стопаните на пътя, както и дружно с АПИ са набелязали сериозни сектори, на които има доста пътни произшествия.

„ По отношение на законопроектите за сигурност на пътя работим с наши допълнения и разновидности, които създаде наша работна група, с цел да може да представим мнение и свои ремонти, които считаме за нужни. От 7 юни в София ще работят спомагателни патрули, които да оказват надзор по пътищата “, сподели още Демерджиев.

Етикети: война прокуратураИван Демерджиевохранявани лица
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР