Войната, която колумбийската певица Шакира поведе срещу бившия си любим

...
Войната, която колумбийската певица Шакира поведе срещу бившия си любим
Коментари Харесай

Войната на Шакира срещу Пике даде нов тласък на музикалната й кариера

Войната, която колумбийската певица Шакира поведе против някогашния си обичан - сложилият завършек на дейната си кариера испански футболист Жерар Пике, даде нов подтик на музикалната й кариера, а последните й песни пожънаха обилни триумфи и даже сложиха върхове.

С шлагера " BZRP Music Session Vol.53 " тя счупи 14 международни достижения, включени в Книгата на Гинес. В парчето изпълнителката гневно атакува някогашната си половинка, както и новата му другарка - 23-годишната Клара Чиа, за която се твърди, че е в основата на разрива сред Шакира и Пике.

Двамата сложиха завършек на връзката си, траяла повече от десетилетие, в средата на предходната година, а раздялата беше съпроводена с замяна на остри нападки и обиди в общественото пространство.

Шакира се оказа много по-настъпателна, поде открита война против бащата на двете си деца , а кулминационната точка, най-малко към този момент, е " BZRP Music Session Vol. 53 ". Сингълът, който певицата направи дружно с аржентинския диждей и продуцент Бизарап, се трансформира в шлагер единствено часове след излизането си през януари т.г.

" Много фитнес, само че поработи малко и за мозъка ", " Смени Ферари с Туинго, Ролекс с Касио ", " Няма да се върна при теб, даже да плачеш или да ме молиш ", " Превъзхождам те и по тази причина си с подобен като теб ", пее Шакира в парчето.

" BZRP Music Sessions Vol. 53 " счупи върха за най-слушаната латинопесен в платформата Спотифай в границите на 24 часа - съвсем 14,4 милиона стриймвания, както и за една седмица - над 80,6 милиона стриймвания. Сингълът е и най-гледаният латино шлагер в Ютюб за денонощие - 63 милиона пъти, а също и латиноизпълнението, събрало 100 милиона гледания за най-кратък интервал от време - за два дни и съвсем 22 часа. В класацията, отдадена на латиномузиката на изданието " Билборд " Шакира към този момент държи съвсем 10 върха, като колумбийката е първата изпълнителка, дебютирала в чарта за сингли на изданието с ария на испански език.

Всички тези върхове тя реализира с " BZRP Music Sessions Vol. 53 " - третата ария след " Te felicito " и " Monotonia ", която 46-годишната звезда посвети на раздялата си с някогашния футболист Пике (36 г.).

Според Шакира парчето е " по-ефективно " от сеанс при психотерапевт . В изявление за мексикански ефирен канал при започване на месеца тя за първи път приказва за сингъла и показа, записът на шлагера е бил " отдушник " за нея след раздялата. " Влязох в студиото в едно положение на духа и излязох в друго. Това беше страховит отдушник, нужен за моето излекуване, за възобновяване ми... ", добави певицата.

Хитът отприщи вълна както от поддръжка, по този начин и от рецензии в обществените медии по отношение на артистичния избор на Шакира да лекува раните от разрушено сърце.

В изявлението колумбийката сподели още, че постоянно е била " прочувствено подвластна от мъжете ", само че " в този момент се усещам пълноценна, тъй като... завися от себе си, а и имам две деца, които зависят от мен, тъй че би трябвало да съм по-силна от лъвица ", добави тя. Според нея тази мощ идва от скръбта и от това, че е приела, че от време на време нещата не се развиват по този начин, както човек си мисли.

Бившият й обичан - Жерар Пике, дълго време мълчеше и отхвърляше мнения, свързани с " BZRP Music Sessions Vol. 53 ", само че преди дни за първи път реши да приказва по тематиката в радиопредаването " Еl món a Rac1 ", чийто водещ е негов другар.

" Хората носят отговорност, изключително тези от нас, които сме родители, да се опитаме да защитим децата си ", изясни някогашният футболист, представен от в. " Ел Паис ".

" Не желая да споделям нищо повече, всеки взема решенията, които счита за най-хубави... Мисля, че в последна сметка единственото нещо, което има значение, е децата ми да са добре ", добави той, имайки поради синовете си Милан (10 г.) и Саша (8 г.).

Според Шакира концепцията да работи с аржентинския продуцент Бизарап била на по-голямото й дете.

И след " BZRP Music Sessions Vol. 53 " колумбийската музикална звезда продължава настъплението против Жерар Пике, който обществено показва любовта си към новата си другарка. Последната си ария Шакира направи взаимно с колежката си и сънародничка Карол Джи. Парчето " TQG (Te Quedó Grande) " е първият сингъл, по който работят дружно. В него двете дават обещание да не повтарят грешките, които са създали в любовния си живот и не не помнят да прибавят, че са станали по-силни, като са преодолели времето си с човек, който не е бил подобаващ за тях. Карол Джи се раздели през 2021 година с пуерториканския рапър Ануел АА, откакто връзката им продължи две години.

Сингълът " TQG (Te Quedó Grande) ", който е включен в новия албум на Карол Джи " Mañana Será Bonito ", бързо набра известност след излизането си.

Шакира също възнамерява да издаде нов албум тази година, който ще бъде първият й от 2019 година, когато се появи " Shakira In Concert: El Dorado World Tour ". Тя дава обещание в продукцията да разкрие всичко за връзките си с някогашния си обичан, с който живя главно в Испания. Изпълнителката се грижи и за децата им, само че след раздялата колумбийката обитава в Маями.

В Испания певицата има съществени проблеми с данъчните управляващи , които я дадоха на съда по обвинявания в укриване на налози, надхвърлящи 14 милиона евро. Съдебен развой към този момент не е почнал. Шакира изрично отхвърля обвиняванията.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР