Вой на сакати чифтокопитни. На това напомня дуетното парче на

...
Вой на сакати чифтокопитни. На това напомня дуетното парче на
Коментари Харесай

Фенове скочиха срещу воя на Боро Първи и Тита в новия им клип!

Вой на сакати чифтокопитни. На това припомня дуетното парче на протежетата на Криско - Боро Първи и Тита, което носи името " Задната седалка “.

Двамата реализатори не изпъкват с заложба да рапират, а плоският текст за изхвърлянето на отпадък отегчава музикалната конюнктура още повече. Старлетката, чието име по паспорт е Христина Христова, прави опит за провокация с нелепи закачки за бюста си, от вида: " Мойте муцита танцуват, все едно че са балет. И се пляскат, и се шляпат като джапанка в асфалт ".

На това мнение са и почитателите, които заляха Тита и Боро Първи с отрицателни мнения: " Ще повърна. Песента е отпадък “, " Не ненавиждам Тита, само че тази ария е ужасна “ и " След като чух песента, щях да повърна върху котката си. Искаше ми се да си блъсна главата в стената и  да извадя сливиците на Боро Първи с цел да спре да вие ", гласят единствено част от мненията.

Голяма част от слушателите, оставили мнението си под клипа, стигнаха до заключението, че Тита показва подправено пеене в колаборацията и я поучават да не рапира повече, оповестява " Монитор ".

 

Част от потребителите пък прекръстиха Боро Първи на Криско Втори.

 

За два дни време " Задната седалка “ събра над 500 000 гледания в YouTube, а откъс от клипа събра над 5 милиона наблюдаващи в Инстаграм за 24 часа. Това накара част от почитателите на антилопата на БГ попа да се усъмнят във високия интерес в обществената мрежа. Един от тях направи следната информация: " Вчера към 1 ч. гледанията скачат от милион и нищо на 2. 6 милиона. Към този миг лайковете са малко над 10000. През нощта Тита събира още съвсем 3 милиона гледания, достигайки рекордните за България 5 милиона, а лайковете нарастват единствено с 1000?! “.

 

Тита и Боро Първи не са реагирали обществено на отрицателните мнения по собствен адрес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР