Volvo продължава пътя към цялостна електрификация на портфолиото си, като анонсира концептуалната

...
Volvo продължава пътя към цялостна
електрификация на портфолиото си, като
анонсира концептуалната
Коментари Харесай

Concept Recharge: Поглед към електрическото бъдеще на Volvo

Volvo продължава пътя към цялостна електрификация на портфолиото си, като анонсира концептуалната разработка Recharge, представляваща идната стъпка в развитието на напълно електрическите модели на марката.

От Volvo разясняват, че в следствие на отстраняването на класическата задвижваща система с мотор с вътрешно горене, екипът на компанията получава значително по-голяма независимост за действие в области като интериорен шир и аеродинамична оптимизация.

Concept Recharge, който съставлява напълно ново поколение електрически автомобил, без типичните за моделите с ДВГ ограничавания, ще бъде с изцяло еднакъв под, със значително по-голямо от признатото за стандарт към момента междуосие и с по-големи гуми, различна настройка и позициониране на седалки, доста по-добра аеродинамика и други съществени конструционни и дизайн предимства.



"Нашият Concept Recharge представлява манифест на напълно електрическото бъдеще на Volvo Cars, както и напълно нов тип автомобил ", разяснява Робин Пейдж, шеф-дизайнер. "Той показва нови и модерни пропорции, които се вписват с повишена употреба и показват как технологията може да даде преимущество по отношение на дизайна ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР