Volvo Cars ще продава от 2030 г., заяви шведската фирма,

...
Volvo Cars ще продава от 2030 г., заяви шведската фирма,
Коментари Харесай

От 2030 г. Волво ще продава само електромобили

Volvo Cars ще продава от 2030 година, съобщи шведската компания, представена от Би Би Си.
Дотогава компанията ще отстрани всички модели коли с мотори с вътрешно горене, в това число хибридите.
Производителят на коли също по този начин възнамерява да влага съществено в онлайн продажби и опростяване на своите артикули.
се пробва да се възползва от възходящото търсене на електрически коли, в това число в Китай, който към този момент е един от най-големите му пазари.
 Още марки се отхвърлят от дизела в интерес на електрическите автомобили Още марки се отхвърлят от дизела в интерес на електрическите автомобили
Популярността на електрическите автомобили набира обороти в целия свят, което обаче не се отнася и за транспортните средства, работещи с дизелово гори...
Производителите на коли също реагират на натиска от държавните управления по целия свят да подобрят проектите си за електрически коли.
Нови коли и микробуси, задвижвани напълно от бензин и дизел, няма да се продават във Англия да вземем за пример от 2030 година
" За да останем сполучливи, се нуждаем от печеливш напредък. Така че вместо да влагаме в свиващ се бизнес, ние избираме да влагаме в бъдещето - електрически и онлайн ", сподели основният изпълнителен шеф Хакан Самуелсон.
Волво няма да влага в коли с водородни горивни кафези, защото не счита, че ще има задоволително търсене от страна на клиентите. Има и въпросителна за съществуването на водород спрямо точките за зареждане на електрическите коли, сподели представител.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР