Volvo Cars обяви, че от 1 април тази година, компанията стартира

...
Volvo Cars обяви, че от 1 април тази година,
компанията стартира
Коментари Харесай

Volvo Cars с платен отпуск за всички свои служители родители

Volvo Cars разгласи, че от 1 април тази година, компанията започва програмата Family Bond, която дава опция на повече от 40 000 служители на компанията в целия свят да се възползват от стратегия за заплатен отпуск по майчинство/бащинство.

От преимуществата на Family Bond програмата могат да се възползват всички служители на компанията, при изискване, че имат трудов стаж в нея от над 1 година. Семейно насочената самодейност планува платен отпуск в продължение на 24 седмици при гарантирано застраховане на 80% от заплатата и от нея могат да се възползват както майките, по този начин и бащите, и то във всеки един миг от първите три години след раждането на детето или децата.

"Искаме да създадем просвета, която поддържа еднообразно родителство за всички полове ", разяснява Хакан Самуелсон, изпълнителен шеф на Volvo Cars. "Когато родителите получат поддръжка за балансирането на работните си изисквания и фамилията, това оказва помощ за намаляването на разликите между половети и разрешава на всички да преуспеят в своите кариери. Ние винаги сме били фамилно насочена и човекоцентрична компания. С Family Bond програмата ние демонстрираме и живеем с нашите полезности, което от своя страна ще подсили нашата марка ".

От Volvo Cars споделят, че Family Bond е много по-либерална и поддържаща от много такива държавни, като включва всички законно регистрирани родители, включително осиновители, приемни и сурогатни родители, както и еднополови двойки родители.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР