Volvo Cars анонсира любопитни подробности относно бизнеса и моделното си

...
Volvo Cars анонсира любопитни подробности относно бизнеса и моделното си
Коментари Харесай

Volvo освежи XC40 и анонсира нова версия на електрическото C40

Volvo Cars анонсира любопитни детайлности по отношение на бизнеса и моделното си портфолио за 2022 година, включително промени в системата за онлайн закупуване на автомобил, ободряване на емблематичното XC40 и пазарното лансиране на нова версия на напълно електрическия .

Промените при XC40 са свързани с освежаването на дизайна му, включително нова предна ризница и напълно нова стилистика на челната решетка, с цел да бъде той още по-добре асоциирано със 100% електрическото C40, символизиращи тактиката за цялостна електрификация на марката.

Новост при напълно електрическата версия на XC40- XC40 Recharge, е въвеждането на алтернатива за първокласна интериорна тапицерия без каквато и да било кожа, нови екстериорни цветове и нови модели джанти.

При пазарното лансиране на 100% електрическото си C40, автомобилът беше разполагаем единствено във версия с два електромотора. Сега от компанията слагат началото на предлагането на версия с един електромотор , задвижващ предните колела.

Новата версия на Volvo C40 разполага с батериен детайл с потенциал от 69 kWh и свободен пробег от до 434 километра. При съществуване на подобаваща бърза зарядна инфраструктура, зареждането на батерията му от 10% до 80% е допустимо за към 32 минути .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР