Volkswagen вече работи над новото поколение Tiguan, а фотографи заснеха

...
Volkswagen вече работи над новото поколение Tiguan, а фотографи заснеха
Коментари Харесай

Новият Tiguan ще бъде на ток

Volkswagen към този момент работи над новото потомство Tiguan, а фотографи снимаха маскирани коли по време на проби в Алпите. Двата тестови Tiguan-а наподобяват идентично с последното потомство, което бе показано през миналата година с единствена разлика в предната решетка, която е сменена от парче пластмаса.
Разбира се, това няма да е крайния външен тип на модела, само че неналичието на същинска решетка разкрива, че идващото потомство на известния кросоувър ще се предлага с напълно електрическо задвижване. Към момента Volkswagen предлага Tiguan като plug-in хибрид с бензинов мотор с 245 конски сили и предно задвижване. Тази версия може да измине до 50 километра с едно зареждане, единствено на ток.

Очаква се новият модел да бъде показан най-рано през 2024 година, а през идната година на пътя да се появят и покрити с камуфлаж модели с същинската визия на кросоувъра. Освен електрическата версия, на пазара евентуално ще се появи и стандартен модел, евентуално с хибридна технология в множеството си разновидности.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР