Volkswagen разшири допълнително модификационната гама на хитовия си модел Tiguan с лансирането

...
Volkswagen разшири допълнително
модификационната гама на хитовия си
модел Tiguan с лансирането
Коментари Харесай

Volkswagen анонсира Tiguan Offroad

Volkswagen разшири допълнително модификационната гама на хитовия си модел Tiguan с лансирането на неговата специална Offroad версия.

Volkswagen Tiguan Offroad идва общоприетоо оборудван със система за задвижване на четирите колела 4Motion и 4Motion Active Control с опция за избор сред режими Onroad, Offroad и Snow, допълнителна отбрана на праговете, предпазна скара за мотора и ревизирана предна ризница.

Tiguan Offroad се предлага в шест цветови изпълнения на екстериора- Pure Grey, Pure White, Atlantic Blue Metallic, Indium Grey Metallic, Tungsten Silver Metallic и Oryx White Pearl, както и в противоположен вид с черен таван в композиция с наличният като спомагателна екипировка пакет OFFROAD Plus. Същият включва също по този начин ергономични седалки, черна тапицерия на тавана, Active Lighting System, Dynamic Light Assist и други, а клиентите могат да избират сред набор 18-,19- и 20-цолови джанти.

Базовата версия на Volkswagen Tiguan Offroad е оборудвана със седемстепенна роботизирана предавателна кутия и дизелов мотор със 150 конски сили, а цената на автомобила е избрана на 40 925 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР