Volkswagen обяви, че с пазарното лансиране на изцяло новото поколение на

...
Volkswagen обяви, че с пазарното лансиране на
изцяло новото поколение на
Коментари Харесай

Golf 8 поставя нова ера в сервизното обслужване на Volkswagen

Volkswagen разгласи, че с пазарното лансиране на изцяло новото потомство на хитовия за марката и най-продаван на европейския пазар модел Golf, което се състоя през вчерашния ден, компанията слага нов стандарт по отношение на сервизното обслужване на своите коли.

"Високото качество на нашите автомобили ни разрешава да удвоим интервалите за сервизна инспекция в Европа на 24 месеца ", разяснява Ахим Шайбле, шеф на подразделението Следпродажбено обслужване и дилърска мрежа. "По този метод ние сме една от малкото марки, които привикват своите клиенти в сервизните центрове по-рядко и сериозно улесняваме нашата стратегия по поддръжка ".

От Volkswagen разясняват, че в продължение на следващата година новата сервизна концепция ще покрие всички модели на марката като част от лансиранията на нови модели, актуализирани версии и нови моделни разновидности. С напълно нова сервизна програма ще дебютират на пазара и представителите на напълно новото електрическо семейство , детайлности за която ще бъдат обявени преди въвеждането на електромобилите на пазара.

Към момента на пазарното си лансиране, новият започва в Германия на цена от 27 510 евро за версията с 1.5-литров TSI двигател със 130 конски сили. В началото на следващата година, Volkswagen ще предложи на пазара и базовата му версия, за цената на която разясняват, че ще бъде под 20 000 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР