Volkswagen обяви, че през следващите няколко седмици компанията ще започне

...
Volkswagen обяви, че през следващите няколко седмици компанията ще започне
Коментари Харесай

Volkswagen Golf получава по-добра инфо-комуникационна система

Volkswagen разгласи, че през идващите няколко седмици компанията ще стартира да вгражда в настоящото потомство на Golf нов и по-мощен хардуер и програмен продукт на инфо-комуникационна и мултимедийна система, което дава обещание съществени преимущества във връзка с гласовите функционалности на борда на автомобила.

От Volkswagen споделят, че вследствие на лансирането на новата композиция хардуер-софтуер, потребителите могат да чакат до четири пъти по-бърза реакция от страна на бордовата система при гласова команда. Сериозно усъвършенстване ще се следи също по този начин по време на работата с навигационната система и общия интерфейс.

"Това главно възобновяване на инфотейнмънт (системата) акцентира позицията на Golf в компактния сегмент ", разяснява Томас Улбрих, член на управителния ръб на Volkswagen Passenger Cars и дават отговор за развиването. "Напредъкът във връзка с използваемостта и представянето дава на нашите клиенти допустимо най-високото равнище на улеснение ".

От Volkswagen разясняват, че гласовата функционалност на бордовата система действа без значение от това дали колата е обвързвана с интернет или не. В първия случай се разчита на решения с помощта на облачна услуга, а във втория с местна база данни

По отношение на към този момент осъществените представители на Golf, от Volkswagen споделят, че техните притежатели ще имат опция да се възползват от новите софтуерни решения от идната година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР