Volkswagen обяви, че обновената версия на Tiguan Allspace вече официално

...
Volkswagen обяви, че обновената версия на Tiguan Allspace вече официално
Коментари Харесай

Обновеният Volkswagen Tiguan Allspace : Начало на доставките

Volkswagen разгласи, че обновената версия на Tiguan Allspace към този момент публично участва в дилърските центрове на марката, като цената на базовата версия на автомобила- (1.5 литра TSI, 150 конски сили, 6-степенна ръчна предавателна кутия) в Германия е избрана на 36 900 евро.

Седемместната версия на Tiguan стъпва на пазара с освежен дизайн на екстериора и интериора, гама високоефективни мотори и нови софтуерни решения, включително системата за полуавтономно ръководство IQ.DRIVE Travel Assist, IQ.LIGHT диодни светлини и други.

Бъдещите притежатели на , което е с 22 сантиметра по-дълъг от стандарната версия на Tguan, могат да избират сред пет мощностни разновидността, модификации с предно и задвижване на четирите колела, и три равнища на съоръжение.

В оборудването на автомобила са включени спирачен помощник с автоматизирано активиране, система за следване на пътното платно, деен круз надзор, старт-стоп функционалност при версиите със 7-степенна роботизирана предавателна кутия и други.

С товарна съдържимост от до 1920 литра и опция за осъществяване на интериора в три реда седалки за седем индивида, обновеният Volkswagen Tiguan Allspace ще се създава в два завода на Volkswagen Group- Tiguan L за китайския пазар в Шанхай, а Tiguan LWB (дълга база) за Северна и Южна Америка, както и Tiguan Allspace за европейския пазар в Пуебла, Мексико.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР