Volkswagen обяви, че компанията стартира официалните продажби на най-мощната и динамична версия

...
Volkswagen обяви, че компанията стартира
официалните продажби на най-мощната и
динамична версия
Коментари Харесай

Начало на поръчките на най-екстремното комби на Golf

Volkswagen разгласи, че компанията стартира официалните продажби на най-мощната и динамична версия в историята на Golf Estate- новият Golf R Estate. Най-екстремната модификация на многофункционалната версия на хитовия за марката модел е наличен за закупуване както в Германия, така и в останалата част на Европа, като базовата й цена е избрана на 51 585 евро.

Volkswagen Golf R Estate дава обещание динамично пътно поведение в композиция с огромно товарно пространство- от 611 до 1642 литра, спортни седалки, многофункционален спортен волан, декоративни приложения, 19-цолови джанти, два спомагателни режима на работа- Special (Nürburgring състезателен режим) и Drift (за дрифтове), които допълват вече познатите Comfort, Sport, Race и Individual.

Със своята оптималната мощ от 320 конски сили и оптимален въртящ момент от 420 Нм, Golf R Estate дебютира с отличителен дизайн, 4MOTION система за задвижване на четирите колела, доработена 7-степенна роботизирана предавателна кутия и с възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за само 4.9 секунди и оптималната скорост на движение от 270 км/ч.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР