Volkswagen ID. Buzz определено е сред най-интересните съвременни автомобили. Останахме

...
Volkswagen ID. Buzz определено е сред най-интересните съвременни автомобили. Останахме
Коментари Харесай

Германски автомобилен гигант посети в София Васко Кръпката

Volkswagen ID. Buzz несъмнено е измежду най-интересните модерни коли. Останахме впечатлени от него още при първата ни среща в Копенхаген през октомври предходната година. От една страна е софтуерен и съвременен, от друга носи духа на едно отминало и като че ли малко по-позитивно време. 

Същият този дух носи и един от емблематичните реализатори на нашето време в България. Васко Кръпката - блусар по душа, музикант, който обикаля родината ни и света и носи положителни послания. Но по специалност Васил Георгиев е автомеханик, което елементарно може да изясни пристрастеността му към колите и към един избран модел - Volkswagen Bus в другите му генерации. Точно това пък притегля интереса на Volkswagen, които включват Васко Кръпката в 10-минутно промо видео на новия ID. Buzz, пише dizzyriders.bg.

Поредицата BULLI LOVE споделя историите на разнообразни хора по света, които са свързани по един или различен метод с именития бус на марката. В най-новия епизод от сериите екипът се озовава в София, където се среща с Васко Кръпката. Той им споделя за своята пристрастеност и за машините, които има. " Бях автомонтьор. Не съм учил за музикант в учебно заведение. Но пък музиката ми е в учебно заведение в този момент ", разяснява Кръпката пред немския си събеседник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР