Volkswagen и Siemens обявиха, че двете компании инвестират нови 450

...
Volkswagen и Siemens обявиха, че двете компании инвестират нови 450
Коментари Харесай

Volkswagen и Siemens с нова инвестиция в зарядната мрежа Electrify America

Volkswagen и Siemens оповестиха, че двете компании влагат нови 450 милиона щатски $ в най-голямата обществена ултрабърза мрежа за зареждане на електрически автомобили в Северна Америка- Electrify America.

Новите средства, които издигат оценката на Electrify America до равнище от 2.45 млрд щатски $, ще бъдат употребявани от компанията за новата агресия на инфраструктурата й в Съединените Американски Щати и Канада през идващите няколко години.

С инвестицията си в Electrify America, която е благосъстоятелност на Volkswagen Group, Siemens Financial Services (SFS) се трансформира в миноритарен акционер с право на място в управителния ръб, както и в първа външна компания участник в мрежата.

"С нашата спомагателна инвестиция в , ние придаваме в допълнение ускоряване на електрическата подвижност в Северна Америка и усилваме нашият енергиен бизнес със зарядни станции ", разяснява Томас Шмал, изпълнителен шеф на VW Group. "Планът е да увеличим повече от два пъти зарядната инфраструктура на Electrify America до 1800 местоположения и 10 000 бързи зарядни до 2026 година ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР