Volkswagen и Mahindra анонсираха ново споразумение между двете компании, изразяващо

...
Volkswagen и Mahindra анонсираха ново споразумение между двете компании, изразяващо
Коментари Харесай

Volkswagen и Mahindra си стиснаха ръцете

Volkswagen и Mahindra анонсираха ново съглашение сред двете компании, изразяващо се в партньорство, което ще обезпечи на индийската марка съставни елементи за електрически автомобили от MEB платформата на VW Group. Споразумението бе подписано през вчерашния ден и се чака до края на годината да премине през всички законни правила и доуточнения на детайлите.
`Volkswagen и Mahindra си

Целта на съглашението е елементарно и бързо електрифициране на индийския пазар, който се трансформира в един от най-бързо разрастващите се и значими пазари в международен мащаб. По този метод от Mahindra желаят да понижат нездравословните излъчвания, както на локална почва, по този начин и в международен мащаб.
`Volkswagen и Mahindra си

За в този момент не се загатват повече елементи към договорката, само че от Volkswagen показват, че платформата MEB е гъвкава и може да разреши на разнообразни компании да построят електрически коли относително бързо и ефикасно във връзка с вложенията. Подобна договорка Volkswagen подписа и с Ford, които оповестиха, че ще създадат два електрически автомобила на тази платформа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР