Волфганг Кубицки, заместник-председател на германския Бундестаг, се обяви за незабавното

...
Волфганг Кубицки, заместник-председател на германския Бундестаг, се обяви за незабавното
Коментари Харесай

Заместник-председателят на Бундестага поиска незабавното пускане на Северен поток 2

Волфганг Кубицки, заместник-председател на немския Бундестаг, се разгласи за незабавното стартиране на газопровода " Северен поток 2 ", написа " Гласове ".

" Федералният министър на стопанската система би трябвало да направи всичко допустимо, с цел да се увери, че имаме повече сила. Сега би трябвало неотложно да отворим " Северен поток 2 ", с цел да напълним газохранилищата си за зимата ", съобщи Кубицки, който съставлява Свободната демократическа партия на Германия (СвДП), пред медийната група RND.

Според политика съветският газ не става по-добър или по-лош според от това от кой водопровод идва. " Газът от " Северен поток 2 " не се разграничава от този от " Северен поток 1 ". Това е просто друга тръба ", прибавя той.

" Северен поток 2 " е газопровод с потенциал 55 милиарда кубически метра годишно от съветския бряг през Балтийско море до Германия. Той е осъществен от Nord Stream 2 AG с единствен акционер " Газпром ".

Строителството на газопровода продължи три години и беше приключено през 2021 година, само че в отговор на началото на специфичната военна интервенция на Русия в Украйна западните страни постановиха редица наказания, а Германия по-специално спря узаконяването на към този момент готовия за употреба " Северен поток 2 ". Федерална Република Германия съобщи, че планът на процедура е замразен.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР