Волейболният шампион и носител на Суперкупата Хебър се върна пътя

...
Волейболният шампион и носител на Суперкупата Хебър се върна пътя
Коментари Харесай

3:0! Хебър си го изкара на Монтана

Волейболният първенец и притежател на Суперкупата Хебър се върна пътя на триумфа. Три дни след злополучната загуба от Шахтьор(Солигорск) в Шампионската лига пазарджиклии удариха с 3:0 (25:20, 25:18, 25:20) гостуващия Монтана в мач от 1-вия кръг на новия шампионат в мъжката Суперлига.

Мачът се игра в спортна зала " Васил Левски ", като почитатели бяха допускани единствено със " зелен документ ".

Воденият от Мартин Коста Бланко отбор показва чудесно въодушевление, дух и мотивация, а това пролича и в играта на полето. Монтанчани не съумяха да се противоспоставят уместно и разумно паднаха " на нула ".

Двата тима започнаха равностойно мача, като се бореха за всяка топка и всяка точка. След седмата обаче " тигрите " продължиха въодушевено и осъществиха серия от шест точки, от които три аса на Брадли Гънтър. Авансът на домакините остана постоянен до края, като играта на хебърци на всички детайли вървеше отлично.

Във втората част съперниците започнаха идентично, само че пазарджиклии още веднъж се откъснаха и излязоха напред. Опитът и класата надвиха, като не разрешиха на съперника да окаже сериозна опозиция. Така задатъкът набъбна без проблем на 2:0 гейма.

Третият гейм продължи под диктовката на Хебър. Играчите от Пазарджик разрешиха на монтанчани да стопят разликата първоначално, само че в следствие до някаква изненада не се стигна и " жълто-сините " затвориха мача чисто.

Най-резултатен в дуела бе Брадли Гънтър с 19 точки (3 аса, 1 блокада), 12 точки осъществя Якопо Масари (1 блокада). За противника Жулиен Георгиев бе единственият с двуцифрен актив - 15 точки (2 аса).

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР